Σχετικά με εμάς

Ηλίας Διαμαντής, Κτηνίατρος Α.Π.Θ

Ο Ηλίας είναι απόφοιτος της Κτηνιατρικής σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης από το 2004 και υποψήφιος Μεταπτυχιακός φοιτητής στο Γεωπονικό Τμήμα του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Αφού εργάστηκε σε Κτηνιατρικές Κλινικές της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης άνοιξε το πρώτο του Κτηνιατρείο στην Καρδίτσα. Το 2018 ξεκίνησε την επαγγελματική του δραστηριότητα στην περιοχή του Αλμυρού Μαγνησίας όπου άνοιξε το δεύτερο Κτηνιατρείο του ενώ παράλληλα είναι επιστημονικά υπεύθυνος Κτηνίατρος στην καθετοποιημένη βιομηχανική μονάδα παραγωγής φέτας <<Family Farm>> δυναμικότητας 3000 προβάτων ως και σήμερα. Σε όλη τη διάρκεια της επαγγελματικής του πορείας παρακολουθεί επιμορφωτικά σεμινάρια και συμμετέχει σε επιστημονικές ημερίδες και συνέδρια.

Κοκάρα Δάφνη, Κτηνίατρος Π.Θ

Η Δάφνη είναι απόφοιτη της Κτηνιατρικής σχολής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας από το 2017 και είναι υποψήφια Μεταπτυχιακή Φοιτήτρια στο Γεωπονικό Τμήμα του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Αφού ολοκλήρωσε την πρακτική της άσκηση ξεκίνησε τη συνεργασία της με το Κτηνιατρείο του Διαμαντή Ηλίας ως επιστημονικά υπεύθυνη Κτηνίατρος από την πρώτη ημέρα λειτουργίας του ως και σήμερα. Σε όλη τη διάρκεια της επαγγελματικής της πορείας παρακολουθεί επιμορφωτικά σεμινάρια και συμμετέχει σε επιστημονικές ημερίδες και συνέδρια. Είναι περήφανη ιδιοκτήτρια δύο πανέμορφων γατών, της Ζεν και του Όσκαρ.

Η επαγγελματική μας φιλοσοφία αντικατοπτρίζει την αφοσίωσή μας στα κατοικίδια. Με προηγμένη ιατρική φροντίδα και ανθρώπινη επαγγελματικότητα, διασφαλίζουμε την άριστη φροντίδα τους.

Η αποστολή μας είναι να ανταποκριθούμε σε κάθε κτηνιατρική ανάγκη στην πόλη του Αλμυρού, τόσο για τα ζωάκια συντροφιάς όσο και για μία πλήρη κάλυψη κτηνοτροφικής μονάδας.

Με στόχο την πλήρη κάλυψη κάθε κτηνιατρικής ανάγκης, η αφοσίωσή μας στην υγεία και την ευημερία των κατοικιδίων είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ταυτότητάς μας. Με χρόνια εμπειρίας και αγάπη για τα ζώα, προσφέρουμε υψηλού επιπέδου κτηνιατρική φροντίδα που μπορείτε να εμπιστευτείτε.

Οι πελάτες μας είναι η προτεραιότητά μας, και η ικανοποίησή σας είναι η καλύτερη ανταμοιβή για εμάς. Aνακαλύψτε το διαφορετικό επίπεδο προσοχής και φροντίδας που προσφέρουμε.

0 +
Χειρουργεία
0 +
Μικροί Φίλοι Βρήκαν Σπίτι
0 %
Ικανοποιημένοι Πελάτες
Εγγραφή στο Newsletter

Copyright © 2023. All Rights Reserved

Powered by sminaemis