Διατροφή

Όπως στην υγεία του ανθρώπου έτσι και στην υγεία των ζώων η ορθή διατροφή αποτελεί ακρογωνιαίο λίθο για τη σωστή ανάπτυξη και τη μακροζωία.

Από τις πρώτες κιόλας εβδομάδες ζωής του σκύλου και της γάτας σας είμαστε δίπλα σας συμβουλεύοντας σας για τις σωστές επιλογές διατροφής ανάλογα με την ηλικία, τη φυλή και τη δραστηριότητα του ζώου σας.

Διατροφή για ορθή ανάπτυξη των νεαρών σκύλων και γατών, διατροφή για έλεγχο του βάρους των ενηλίκων ιδιαίτερα μετά τη στείρωση καθώς και διατροφή σε περιόδους υψηλής δραστηριότητας όπως το κυνήγι αποτελούν μερικά από τα θέματα που ενδεχομένως να σας απασχολούν και θα χαρούμε να συζητήσουμε μαζί σας.

Επιπλέον ας μη ξεχνάμε και το ρόλο της διατροφής ως μέρος της θεραπείας παθολογικών καταστάσεων όπως του ουροποιητικού, του ήπατος και της τροφικής αλλεργίας και δυσανεξίας.

Στο κτηνιατρείο μας θα βρείτε μια μεγάλη γκάμα τροφών για όλα τα στάδια ανάπτυξης και ζωής του σκύλου και της γάτας σας καθώς και σειρά φαρμακευτικών τροφών που αποτελούν μέρος θεραπευτικού πρωτοκόλλου.

Επικοινωνία
Εγγραφή στο Newsletter

Copyright © 2023. All Rights Reserved

Powered by sminaemis